Vánoční strom i výzdoba se rozsvítí v pátek. Slavnostní událost zakončí videomapping
Zdroj: www.litomerice.cz
Co se chystá

Litoěmřice - Již tento pátek 4. prosince se na Mírovém náměstí v Litoměřicích rozsvítí vánoční strom i výzdoba, bohužel s ohledem na stávající epidemiologickou situaci bez účasti veřejnosti. O tento slavnostní okamžik však nepřijdete. Nezapomeňte každoročně oblíbenou událost sledovat on-line na Facebooku Litoměřice Srdcem a Facebooku Litoměřicko 24.

Sváteční program zahájí předtočená pohádka Sváťova dividla v 17 hodin, následně proběhne v 17,30 vánoční troubení z radnice v podání Podřipského žesťového kvintetu. V 18 hodin předá starosta Ladislav Chlupáč poselství lidem pro adventní čas, po kterém se slavnostně rozsvítí symbol Vánoc i ostatní výzdoba. Tu letos zkrášlí světelné stromy, které orámují prostor, kde bývají vánoční trhy.

„Bohužel trhy se uskutečnit nemohou. Příspěvek, který Zahrada Čech na jejich organizaci dostala, proto využila na nákup nové vánoční dekorace. Věřím, že každého z nás potěší,“ uvedl starosta Ladislav Chlupáč. Slavnostní událost zakončí videomapping, kterým si připomeneme loňský rok oslav 800. výročí města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru