Přijďte na dobrou čokoládu, v OC Galerie v Teplicích bude oblíbený Čokoládový festival
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - Nejen pro milovníky čokolády máme skvělou zprávu! O víkendu 11. až 13. března se v obchodním centru Galerie Teplice koná tradiční ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL!

Nejsladší víkend je tu! Přijďte se bavit s celou rodinou! Připravený je pro vás i bohatý program. Těšit se můžete na výstavu historie čokolády, vaření s čokoládou, degustace, workshopy, soutěže a na bohatý stánkový prodej.

Prožijte tři sladké dny v Galerii Teplice od 11. do 13. března. Čokoládový festival bude zahájen v pátek 11. března ve 14 hodin a bude probíhat až do 18 hodin. V sobotu 12. března vás obrovské množství čokolády ve všech podobách bude těšit v době od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin.

Užijte si #nakupyvsrdciteplic a oslaďte si s celou rodinou víkend na Čokoládovém festivalu!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru