Co je potřeba ve městě zlepšit, nebo změnit? Přijďte diskutovat! Setkání se koná již v úterý
Zdroj: www.litomerice.cz
Co se chystá

Litoměřice - Chcete diskutovat s vedením města o konkrétních problémech a rozvoji místa, ve kterém žijete nebo se vás nějak dotýká? Nosíte v hlavě nápady, jak lokalitu vylepšit? Nenechávejte si je pro sebe. Již 12. dubna se uskuteční první diskusní setkání zástupců města s veřejností.

Týkat se bude sídliště Svornost, konkrétně ulic Marie Majerové, Nezvalovy, Nerudovy a dalších. Diskuse se uskuteční v Základní škole Havlíčkova od 17.30 hodin.

Město tak pokračuje v novém způsobu komunikace s občany, který zahájilo před dvěma lety. Jedno velké diskusní fórum v domě kultury rozšířila série menších setkání, jichž se účastní mj. i radní města. „Na velkém fóru, které se bude nově konat počínaje příštím rokem jednou za dva roky, nebývá dostatek prostoru řešit konkrétní problémy, protože se ho většinou neúčastní dostatečný počet zástupců jednotlivých lokalit,“ vysvětlil Petr Hermann, politik Zdravého města Litoměřice.

„Touto formou setkávání získáváme vyšší počet podnětů, které po vyhodnocení a zvážení možností realizace předáváme k postupnému řešení odborům městského úřadu,“ dodal starosta Ladislav Chlupáč.

Dosud proběhla dvě diskusní setkání na sídlišti Střed (2019 a 2020) a na sídlištích Družba, Kocanda a Cihelna (podzim 2021). Další budou letos následovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru