Slavnost v Chrámcích láká na skvělý burčák z odrůdy Chardonnay a Zweigeltrebe a ochutnávku pěti desítek vín
Mostecké vinice. Ilustrační foto
Co se chystá

Chrámce - České vinařství Chrámce zve veřejnost na Burčákovou slavnost. Uskuteční se 15. října od 8 do 18 hodin v areálu vinařství na adrese Chrámce 32.

Kromě skvělých burčáků, bílého burčáku z odrůdy Chardonnay a červeného burčáku z odrůdy Zweigeltrebe, vás čeká i ochutnávka pěti desítek vín tohoto vinařství, včetně nejlepších výběrů z hroznů z roku 2018 a oranžového vína Chardonnay barrique 2018, které bylo oceněno velkou zlatou medailí na soutěži vín VO Čechy.

Chybět nebude ani ukázka zpracování hroznů a výroby vína a prohlídka vinařství s průvodcem. Vinařstvím a sklepy Vás provede zkušená vinařka Kateřina.

Můžete také posedět na zahradě u ohně, pro děti budou připraveny úkoly a hledání pokladu sv. Václava, jízda na koni a opékání buřtů. Ochutnáte regionální sýry, uzeniny, koláčky a sladké zákusky od místních výrobců.

Parkování a vstup do areálu bude zdarma. Další in formace vám sdělí na telefonním čísle 603 383 846 nebo 775 024 025. Další informace se dozvíte zde: https://www.ceske-vinarstvi.cz/cz/.

edeniky 4639

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru