Prezident republiky Miloš Zeman na dva dny navštíví Ústecký kraj. Kde ho budete moci potkat?
Prezident ČR Miloš Zeman. Foto: Pražský hrad
Co se chystá

Ústecký kraj - Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou navštíví ve dnech 17. a 18. října 2022 Ústecký kraj.

V rámci své návštěvy má prezidentský pár v plánu první den návštěvy soukromé setkání s hejtmanem kraje a náměstkyní hejtmana. V konferenčním sálu se také setká se členy Zastupitelstva Ústeckého kraje za účasti vedoucích odborů Krajského úřadu Ústeckého kraje.

Při pracovním obědu se zástupci složek integrovaného záchranného systému, starosty obcí a dalších institucí postižených požárem v Národním parku České Švýcarsko budou probírat dopady jednoho z nejrozsáhlejších požárů v Česku.

V pondělí odpoledne se prezident vydá do Děčína za představiteli města i občany.

Druhý den návštěvy má prezident podle Jiřího Ovčáčka, tiskového mluvčího prezidenta republiky, v plánu návštěvu společnosti Chemotex Děčín, návštěvu obce a setkání s obyvateli Lukavce.

S novináři bude Miloš Zeman připraven promluvit na závěrečné tiskové konferenci ve vinařství v Třebívlicích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru