Známe program Ústeckého Majálesu! Zahrají Škwor, Vypsaná fiXa nebo UDG
Foto: Ústecký Majáles
Co se chystá

Ústí nad Labem - Line-up osmého ročníku Ústeckého Majálesu je plný zvučných hudebních jmen. Letní kino v Ústí na Labem rozezní populární songy kapel Škwor, Vypsaná fiXa, UDG, ATMO music, písničkáře Pokáče nebo zpěváka Sofian MedjMedj.

Oblíbený festival oslavující příchod jara a studentského života se uskuteční v sobotu 13. května. První zvýhodněné vstupenky jsou už teď dostupné na www.usteckymajales.cz.

„Moc se těšíme na všechny vystupující a příchozí fanoušky, studenty, děti i jejich rodiče, a doufáme, že si všichni atmosféru pod širým nebem pořádně užijeme a oslavíme příchod máje, jak se patří,“ říká pořadatel Tomáš Staněk. Pohodovou hudební atmosféru slibuje našlapaný program. Vystoupení Škwor se ponese v duchu oslav 25. narozenin kapely. Vypsaná fiXa rozhýbe kotel hity Dezolat nebo 1982. S texty bavící všechny generace dorazí písničkář Pokáč, který nedávno úspěšně vyprodal O2 Arenu. Sofian Medjmedj představí songy z debutového alba 19, díky kterému se loni dostal do povědomí nejen veřejnosti, ale také hudebních žurnalistů, kteří jej nominovali mezi sedm největších objevů na Cenách Anděl. Chybět samozřejmě nebude ani domácí kapela UDG. Plnou sestavu doplní popový rap dua ATMO music.

Kromě vystupujících hudebníků se děti, dospělí a především studenti mohou těšit na bohatý doprovodný program. Klasický festivalový gastro sortiment, pochoutky z grilu, trdelníky, palačinky či zmrzlinu ke zchlazení, která jistě přijde vhod, doplní klasické výzdoby v podobě květinových čelenek a další aktivity, které podpoří majálesový „look“. Návštěvníci budou moct zavítat také do relaxačních zón partnerů festivalu. Akční vstupenky jsou právě k dostání na xticket.cz. Pořadatelé doporučují s nákupem dlouho neváhat, cena dalších vstupenek bude stoupat. Děti do 7 let mají vstup zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru