Soutěž Královna Labe zná vítězku. Stala se jí porodní asistentka z Litoměřic
Foto: Krajská zdravotní
Litoměřice

Ústí nad Labem - Královna Labe, soutěž, kterou uspořádala Krajská zdravotní, a.s. (KZ), ve spolupráci se statutárním městem Ústí nad Labem, zná vítězku. Titul „Královna Labe“ získala Iveta Lamošová, DiS., porodní asistentka Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Litoměřice, o.z., na slavnostním večeru, který se uskutečnil ve čtvrtek 4. května v prostorách Hotelu a restaurantu Větruše v Ústí nad Labem.

„V této soutěži nejde o věk nebo fyzickou krásu, ale o krásu srdce, laskavost a lidskost,“ avizovali pořadatelé, když ji vyhlašovali. Z 12 finalistek soutěže, jež byla určena výhradně pro zaměstnankyně Krajské zdravotní, a.s., statutárního města Ústí nad Labem a organizací řízených městem Ústí nad Labem, zájemci vybírali od 1. dubna do 25. dubna na webových stránkách akce dámu pro titul „Královna sympatie“. Nejvíce hlasů, výrazných 31 %, získala i zde Iveta Lamošová, DiS.

„Jsem velmi překvapená a pochopitelně moc ráda za tento úžasný výsledek. Děkuji všem, kdo mě podpořili,“ řekla v reakci na své dvojí vítězství.

Druhé místo po finálovém večeru patří Bc. Adéle Ciriakové, všeobecné sestře z Kliniky hrudní chirurgie Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně a Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a jako třetí skončila Lucie Arnoldová, DiS., všeobecná sestra z Oddělení intenzivní medicíny Nemocnice Teplice, o.z. První tři umístěné získaly částku 100, 50 a 30 tisíc korun.

Záštitu nad akcí převzali MUDr. Ondřej Štěrba, předseda představenstva KZ a PhDr. Ing. Petr Nedvědický, primátor statutárního města Ústí nad Labem.

„Chci poblahopřát nejen vítězkám, ale všem finalistkám, které jsme měli možnost vidět. Jsou obdivuhodné. A i když oficiální vítězky máme tři, tak dle mého názoru jsou královnami všechny,“ uvedl MUDr. Ondřej Štěrba.

„Připojuji se s blahopřáním. Všechny dámy jednoznačně naplnily poslání soutěže – byly samozřejmě krásné, ale hlavně také laskavé a lidské,“ přidal PhDr. Ing. Petr Nedvědický.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru