Řidič nedal na kruhovém objezdu přednost motorkáři. Policisté hledají svědky nehody
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí policisté žádají veřejnost o spolupráci při vyšetřování dopravní nehody, která se stala v sobotu 22. dubna okolo 11:30 v Litoměřicích na kruhovém objezdu u Mostu generála Chábery. Neznámý řidič osobního vozidla (pravděpodobně tovární značky Volvo šedé barvy) jedoucí ve směru jízdy od obce Lovosice směrem k centru obce Litoměřice nedal přednost v jízdě motocyklu jedoucího ve směru od Žalhostic.

"V souvislosti s prověřováním této události žádáme svědky nebo projíždějící řidiče, kteří disponují ve svých vozidlech záznamovým zařízením a poskytnutím by tak mohli přispět k řádnému objasnění věci, nechť se ozvou policistům na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru