Krytý bazén v Litoměřicích je v červenci mimo provoz, otevřeno bude na začátku srpna
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Krytý plavecký bazén je v červenci mimo provoz. Kromě běžné údržby dochází ke kompletní výměně sprch v dámských i pánských šatnách a rekonstrukci rozvodů. Dětské šatny zase budou mít nové obklady a dlažbu.

„Pokud nedojde k nějaké nepředvídatelné události související s probíhajícími stavebními pracemi, předpokládáme, že bazén otevřeme v sobotu 5. srpna,“ informoval jeho vedoucí Ladislav Beneš.

Obyvatelé Litoměřic i jeho návštěvníci o prázdninách v hojné míře využívají venkovního plaveckého areálu na Písečném ostrově. „Rozjezd sezóny je vzhledem k teplému počasí příznivý. Na hodnocení je však ještě brzy,“ uvedl Ladislav Beneš. K 10. červenci hlásí koupaliště 15 tisíc návštěvníků. Za celou loňskou sezonu jich přišlo 34 tisíc. Novinkou je letos půjčovna knih a výstava obrázků ilustrátora Pavla Kantorka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru