Tragická nehoda na Litoměřicku má druhou oběť, chlapec zemřel po převozu do nemocnice
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Nedělní vážná dopravní nehoda poblíž obce Chotěšov na Litoměřicku má druhou oběť. Svým zraněním bohužel podlehl také spolujezdec krátce po převozu do zdravotnického zařízení. Řidič zemřel na místě.

K havárii došlo na silnici třetí třídy. "Jedenatřicetiletý řidič jedoucí ve vozidle značky Opel z blíže nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci, kde došlo k nárazu vozidla do vzrostlého stromu. Při střetu utrpěl řidič zranění neslučitelná se životem, kterým bohužel na místě podlehl," sdělila policejní mluvčí Pavla Kofrová. Spolujezdcem, který zemřel, je podle serveru iDnes osmiletý chlapec.

Okolnosti a příčiny nehody nadále policisté vyšetřují. Od začátku tohoto roku zemřely na silnicích litoměřického okresu při dopravních nehodách čtyři osoby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru