Řídil přes zákaz a navíc opilý. Policejní hlídku se pokoušel podplatit
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Polepsko - Počátkem tohoto týdne byl obviněn 40letý muž z Litoměřicka z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, podplacení a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Na konci měsíce února byl kontrolován při řízení motorového vozidla na Polepsku a během kontroly vyzván k dechové zkoušce na alkohol.

"Nadýchal hodnotu přesahující 1,6 promile. Následnou kontrolou bylo zjištěno, že řídí přes platný zákaz řízení všech motorových vozidel a nejen to. Hříšník nakonec nabídl hlídce úplatek za neřešení svého protiprávního jednání. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému až šestileté vězení," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru