Nezajištěná kola lákají. Majitelé přišli o stroje za deset tisíc
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Litoměřicko - Neuzamčenou brankou pro nezajištěné jízdní kolo vnikl neznámý pachatel na pozemek rodinného domu na Roudnicku. Kola se zmocnil pravděpodobně v nočních hodinách a škoda je vyčíslena na více než 10 tisíc korun.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

Obdobným případem se zabývají také policisté na Litoměřicku, kde se neznámý pachatel zmocnil bicyklu za více než 10 tisíc korun. Neuzamčenou brankou vnikl na pozemek rodinného domu a nezajištěné kolo odcizil z odemčené garáže. Po pachateli a odcizeném kole policisté pátrají.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru