Radní představí studii dostavby letního koupaliště. Přijďte se podívat
Na základě výsledné studie bude zadáno zpracování projektu dostavby. Termín jeho realizace je, v závislosti na finančních možnostech, vedením města plánována nejpozději do konce tohoto volebního období. Vizualizace: město Roudnice nad Labem
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Ve středu 29. května od 17.00 hod. proběhne druhé z pravidelných setkání radních s roudnickou veřejností. V sálu Školicího střediska Koruna se tentokrát potkají nad tématem dostavby letního koupaliště.

V únoru letošního roku byl zahájen cyklus pravidelných setkání radních s roudnickou veřejností na dané aktuální téma. Tím prvním se stala veřejná doprava a integrace MHD do systému DÚK. Zúčastnění využili možnosti zeptat se nejen představitelů města, ale i pozvaných odborníků na dotazy s ní související a zároveň poskytli cennou zpětnou vazbu na nově zavedené změny.

Tématem druhé diskuse bude realizace dostavby letního koupaliště na Zálabí, kterou roudnická radnice již delší dobu připravuje. Naváže tak na nově rekonstruovaný krytý plavecký bazén, který koupališti poskytne potřebné technologické zázemí.

„Realizaci dostavby koupaliště slíbila většina roudnických politických subjektů. Měl by vzniknout komplex krytého bazénu a letního koupaliště, nabízející celoroční možnost koupání a plavání pro široké vrstvy obyvatel našeho města i jeho okolí. V současné době je zpracovávána studie této dostavby a rádi bychom znali i názory vás občanů na její rozsah a podobu. Jménem vedení města vás proto srdečně zvu k účasti na tomto setkání, kde se s ní budete moci blíže seznámit,“ řekl starosta František Padělek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru