Návštěvníci nemocnice si mohou na spojovací chodbě prohlédnout miminka
Foto: N. Křečková
Litoměřice

Litoměřice - Na spoustu krásných miminek se mohou těšit všichni pacienti a návštěvníci litoměřické nemocnice v týdnu od 13. do 19. května. Zdejší porodnice se totiž opět připojila k celosvětové kampani Světový týden respektu k porodu, a to již tradičně formou výstavy fotografií dětí narozených právě v litoměřické porodnici.

„Kromě výstav, které si rok od roku získávají stále více příznivců a jsou pro procházející vítaným zpestřením, opět nabízíme zájemcům během celého týdne možnost prohlédnout si po předchozí telefonické domluvě na čísle 416 723 816 zdarma porodnici,“ uvedla staniční porodní asistentka gynekologicko porodnického oddělení Nemocnice Litoměřice, a.s. Zuzana Procházková.

Porodnice pro nastávající maminky nedávno rovněž zavedla řadu nových služeb, jako je horká linka porodních asistentek, možnost doprovodu až dvou osob rodičky přímo na porodním sále, umožnění programovaných či ambulantních porodů nebo cenové zvýhodnění vybraných služeb.

Výstava fotografií miminek, které pro účely prezentace v rámci Světového týdne respektu k porodu dodali jejich rodiče, je k vidění ve spojovací chodbě ze vstupní haly nemocnice do gynekologického pavilonu, tj. pavilonu E.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru