Litoměřice hledají své „srdcaře“. Znáte někoho takového? Nominujte ho k ocenění
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřice vyhlašují druhý ročník ankety „Srdcař Litoměřic“. Znáte podnikatele, kteří přispívají k rozvoji města a podporují obyvatele a neziskové organizace? Neváhejte a nominujte je k ocenění.

„Rádi bychom znovu vyzdvihli nezištné úsilí a aktivity těch, kteří obětavě podporují občany a město, kde žijí a pracují. Není to samozřejmé a velmi si takového přístupu vážíme,“ uvedl starosta Ladislav Chlupáč. Nejedná se o soutěž. „Ceníme si každé práce, kterou podnikatelé ve prospěch druhých odvádí. V anketě proto záměrně neudělujeme pořadí,“ informovala koordinátorka akce a Zdravého města Litoměřice Irena Vodičková.

Podpora mateřských škol, organizací, které pomáhají lidem se zdravotním postižením, rozvoje přírodního hřiště na Střeleckém ostrově či Hospice sv. Štěpána, to jsou jen příklady nezištných aktivit loni oceněných litoměřických „srdcařů“. Patronkou prvního ročníku byla Diana Cepníková, majitelka jazykové školy RESTON a zároveň iniciátorka akce. Pomyslné žezlo od ní převzala Jana Plíhalová, spolumajitelka oblíbené kavárny Káva s párou. Kavárna byla v loňském roce oceněna za podporu organizací pomáhajících lidem s hendikepem.

Nominovat „srdcaře“ a podělit se s veřejností o jejich příběhy, může kdokoliv od 15. května do 30. června prostřednictvím formuláře ZDE. Zaslané návrhy budou po zpracování představeny veřejnosti. Občané následně mohou od konce srpna do začátku října hlasovat a vybrat nejzajímavější či nejpřínosnější počiny, které získají ocenění. I malé příběhy mohou být velmi důležité a inspirující, proto neváhejte a podělte se o ně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru