Na městském úřadu přibyly další platební terminály
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Městský úřad v Litoměřicích zkvalitňuje služby. Rozšiřuje místa, kde je možné platit kartou. Po dobrých zkušenostech se stávajícími platebními terminály byly uvedeny do provozu další tři na vybraných odborech sídlících v budově úřadu v Pekařské ulici.

„Kartou lze nyní nově zaplatit například rybářské nebo lovecké lístky na odboru životního prostředí, umístění reklamy, kontejneru, lešení a další zábory veřejného prostranství na odboru územního rozvoje či poplatky vydané stavebním úřadem,“ informovala Hana Tobiášová, zástupce vedoucí ekonomického odboru. Občané dříve tyto záležitosti vyřizovali na hlavní pokladně sídlící v budově úřadu v Pekařské ulici.

Bezhotovostní styk funguje na úřadě od roku 2016, kdy byly zavedeny terminály na odboru dopravy a silničního hospodářství v Topolčianské ulici, na hlavní pokladně v Pekařské ulici, na oddělení poplatků na Mírovém náměstí a také na oddělení občanských průkazů a pasů při platbě správních poplatků, na živnostenském úřadě a na informačním centru.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru