Vůbec se s tím nemazal: Za volant sedl i přes zákaz, navíc pod vlivem drog!
Ilustrační foto: Policie ČR
Litoměřice

Lovosice - Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 26letý muž, který si sedl za volant, ačkoliv to má zakázané pravomocným rozhodnutím magistrátu. V uplynulých dnech byl zastaven a kontrolován v Lovosicích při řízení motorového vozidla.

"Policisté zjistili, že řídí vozidlo i přes vyslovený platný zákaz řízení všech motorových vozidel a navíc řídí pod vlivem drog. Pomocí testovací soupravy zjistili přítomnosti látek ze skupin amphetaminů ve vzorku slin řidiče. Porušením zákonů se bude zabývat soud, od kterého může nezodpovědný řidič odejít až s dvouletým trestem odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru