Zloděje přilákal česnek: Celkem ho zmizelo skoro sto kilo
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Nové Dvory, Milešov - Oznámení o krádeži česneku přijali roudničtí policisté v uplynulých dnech. Neznámý pachatel sklidil bez vědomí majitele 70 kg česneku z polností v katastru obce Nové Dvory. Škoda je vyčíslena na více než 10 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

"Krádeží česneku se zabývají také lovosičtí policisté, kterým oznámil poškozený, že mu kdosi odcizil česnek z oploceného pole u obce Milešov. Neznámý pachatel odcizil po překonání oplocení cca 20kg česneku a dalších 10kg vytrhaných rostlin zanechal na místě. Škoda je odhadnuta na více než 3 tisíce korun," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru