Policisté pátrají po pohřešovaném muži. Od pondělí ho nikdo neviděl
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Děčínsko - Pohřešovaný muž byl naposledy spatřen ve Vysoké Lípě na Děčínsku v pondělí 22. července. Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou zprávu. Může se pohybovat v červeném osobním automobilu zn. Škoda Octavia, rz DCK 65-43.

Policisté pátrají ve zdravotnických zařízení a na dalších místech, kde by se muž mohl pohybovat, prověřují veškeré dostupné kontakty, leč do současné chvíle bezúspěšně. V době odchodu z domova měl na sobě: tmavě modré triko s krátkým rukávem zn. HITECH (na hrudníku s obrázkem terče), černé kraťasy s kapsami (tzv. kapsáče) se vzorem světle fialové kostičky, s černým opaskem. Na nohou měl sportovní boty zn. BOTAS v červeno-modro-bílé barvě.

"Policisté žádají o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži. V případě, že nám můžete poskytnout informace, jež vedou k vypátrání, neváhejte kontaktovat nejbližší policejní služebnu nebo pracovníky tísňové linky policie 158. Za Vaši vstřícnost a ochotu děkujeme," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru