Hlavní cesta autem z Ústeckého kraje na Plzeň zůstává zavřená! Kvůli objížďce je delší o desítky kilometrů
Úplná uzavírka na začátku Jesenice. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Jesenice – Řidiči cestující po silnici č. 27 na Plzeň či z Plzeňska do Ústeckého kraje, se musí ještě na měsíc obrnit trpělivostí. Je zcela neprůjezdná Jesenice. Objížďky jsou i desítky kilometrů dlouhé.

V Jesenici se pracuje na velkých opravách komunikací a chodníků, kterým předcházela rekonstrukce sítí a veřejného osvětlení. Momentálně je již položen nový asfaltový povrch, probíhají ale další práce. Na uzavírku upozorňují řidiče už před jesenickou křižovatkou dopravní značky. Až do Jesenice nezajíždějte, zákazová značka vás zastaví už před městečkem.

Pro osobní auta platí značená objížďka přes Rakovník, ta je dlouhá 40 kilometrů, nákladní vozy ji mají přes Rakovník delší ještě o dalších 10 kilometrů.

Řidiči osobních aut ještě mohou jet přes Blatno, Manětín až do Kralovic. Další uzavírka je ale v Plasech. Tam je zcela zavřena silnice od serpentin až do obce.

Moc si nepomůžete ani při cestování vlakem. Kvůli opravám tratě po srážce vlaku s autem je do 26. července uzavřena trať za Chomutovem, se zpožděním počítejte kvůli pracím na železnici mezi Žihlí a Plasy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru