Krajská zdravotní má zájem provozovat litoměřickou nemocnici
Zdroj: www.kzcr.eu
Litoměřice

Litoměřice - Představenstvo Krajské zdravotní na svém jednání v pátek 30. srpna rozhodlo, že společnost se bude ucházet o provozování litoměřické nemocnice.

Ing. Jiří Novák, předseda představenstva, jeho členy předtím informoval o jednání k litoměřické nemocnici u Oldřicha Bubeníčka, hejtmana Ústeckého kraje, kterého se zúčastnil spolu s generálním ředitelem KZ Ing. Petrem Fialou v pondělí 12. srpna 2019 na Krajském úřadě Ústeckého kraje.

„Zájem provozovat litoměřickou nemocnici, kterou spravuje společnost Nemocnice Litoměřice vlastněná městem Litoměřice, je ze strany KZ dlouhodobý. Představenstvo KZ na svém jednání letos 30. března pověřilo mě a generálního ředitele Ing. Petra Fialu k vedení dalších jednání o projevení zájmu k převodu akciové společnosti Nemocnice Litoměřice na Krajskou zdravotní. Připomínám, že hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček v dopise členům Rady města Litoměřice deklaroval zájem Ústeckého kraje o převedení Nemocnice Litoměřice na Ústecký kraj, potažmo Krajskou zdravotní, již 23. ledna letošního roku. Dnešní rozhodnutí představenstva tak podtrhuje kontinuitu našeho postoje,“ zdůraznil Ing. Jiří Novák.

Město Litoměřice dosud podmínky pro převod nemocnice nestanovilo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru