Řidič nadýchal přes dvě promile! Neměl u sebe ani doklady, navíc řídil kradené auto
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V sobotu 14. září v 10 hodin a 35 minut bylo z důvodu podezření ze spáchání přestupku hlídkou na třídě T. G. Masaryka zastaveno osobní vozidlo Hyundai. Jeho řidič - později zjištěno, že se jedná o 41letého muže z obce Libotenice - byl vyzván k předložení potřebných dokladů k řízení.

Na výzvu odpověděl, že žádný z dokladů nemá při sobě. Během jednání bylo strážníkům patrné, že dotyčný je pod vlivem alkoholu (jehož konzumaci před jízdou na dotaz hlídky i doznal), z toho důvodu byla provedena dechová zkouška z pozitivním výsledkem (2,14 promile).

"Dalším šetřením bylo zjištěno, že vozidlo je v příslušné databázi Policie ČR vedeno jako odcizené. Pro důvodné podezření ze spáchání přečinu byl muž omezen na osobní svobodě a předán Policii ČR," uvedl velitel městské policie Martin Müller.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru