Nenechte se překvapit prošlou permanentkou! Platnost kreditu vyprší po roce od jeho dobití
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudnický krytý plavecký bazén nabízí zvýhodněné permanentní vstupné. Platnost kreditu však po roce od jeho dobití vyprší. Nenechte se při své příští návštěvě překvapit.

Nově zrekonstruovaný roudnický krytý plavecký bazén již po svém loňském otevření zavedl možnost výhodnějšího vstupného pro pravidelné návštěvníky. Zakoupením čipu s přednabitým kreditem mohou sportovci nejen ušetřit, ale využít i příjemnějšího systému účtování návštěv sportoviště po jednotlivých minutách. Každá permanentní vstupenka je však standardně aktivována na 12 měsíců. Proto se ti, kteří čip dobíjeli naposledy před rokem, mohou narazit na situaci, kdy je turniket do prostoru bazénu nevpustí.

„V současné době evidujeme zhruba 140 permanentkářů, kteří mají aktivaci svých čipů takto pozastavenou. Opětovným nabitím čipu se však obnoví i platnost původního kreditu. O své peníze tak lidé nepřijdou,“ informoval vedoucí krytého plaveckého bazénu Ing. Radek Šmejkal.

Pokud jste tedy již delší dobu nedobíjeli kredit na své permanentce, nezapomeňte si s sebou při své příští návštěvě vzít nejméně 200 Kč nutných pro opětovnou aktivaci. Samozřejmostí je i možnost platby kartou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru