Maskovaný muž přepadl dvakrát stejnou prodejnu. Za loupež mu hrozí až deset let za mřížemi
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Komisař kriminální služby a vyšetřování obvinil osmadvacetiletého muže z Ústecka ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Mladý muž si měl vyhlédnout prodejnu ve Štětí, kam měl krátce po poledni vstoupit maskován šátkem přes obličej a požadovat po obsluze vydání peněz.

"Obsluha mu z obavy z napadení peníze vydala. Stejný scénář ve stejné prodejně se měl opakovat ke konci měsíce října. To již probíhalo intenzivní vyšetřování a policisté na základě operativního šetření Ústečana v uplynulých dnech vypátrali a obvinili. Byl podán podnět k návrhu na vzetí do vazby, který byl akceptován. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody od dvou do deseti let," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru