Litoměřická nemocnice je v kraji podle srovnávací ankety dvakrát první
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoěmřice - Opět úspěchem skončil pro litoměřickou nemocnici již 14. ročník celostátní srovnávací ankety neziskové organizace HealthCare Institute (HCI). Ta každoročně v rámci projektu Nemocnice ČR zjišťuje spokojenost zaměstnanců a pacientů v ambulantní i lůžkové sféře. Výstupem tohoto projektu jsou žebříčky nabízející srovnání českých a moravských nemocnic.

Nemocnice Litoměřice, a.s. se letos velmi dobře umístila ve všech zmíněných oblastech. V rámci konkurence všech českých a moravských nemocnic si hlasy svých pacientů a zaměstnanců zajistila 17. místo ve spokojenosti zaměstnanců, 25. příčku v hodnocení ambulantních pacientů a 44. pozici v hodnocení hospitalizovaných osob. „Především v hodnocení ambulantních pacientů jsme si oproti předchozím ročníkům velmi polepšili, o 10 pozic,“ zhodnotil předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák s upřesněním, že hodnocení zaměstnanců a hospitalizovaných je zhruba na úrovni výsledků minulých let.

Jako již tradičně nemocnice dosáhla výborných výsledků i v rámci Ústeckého kraje. V letošním roce dokonce dosáhla hned dvakrát na pomyslnou zlatou příčku, a to u hodnocení zaměstnanců a hospitalizovaných pacientů. Hlasy ambulantních pacientů jí přinesly v rámci kraje krásnou stříbrnou pozici. „Velmi si tohoto hodnocení vážíme, důvěra a spokojenost pacientů a zaměstnanců je pro nás nejvyšší prioritou. Velký dík patří zejména všem zaměstnancům nemocnice, kteří se o tak výborné výsledky svým přístupem k pacientům zasloužili. Poděkování samozřejmě patří i všem, kteří si našli čas na vyplnění dotazníku a též i těm, kteří se podíleli na jejich distribuci a sběru. Jakkoliv můžeme být na letošní výsledky právem hrdí, uvědomujeme si, že prostor pro zlepšování vždycky je,“ zhodnotil ještě Radek Lončák.

Do šetření Nemocnice v ČR se letos zapojilo 447 hospitalizovaných, 305 ambulantních pacientů a 133 zaměstnanců litoměřické nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru