Švagrovského ulice má nový povrch. Místní jsou s výsledkem spokojeni
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V tomto týdnu byly dokončeny rekonstrukční práce ve Švagrovského ulici. Místní jsou s novými povrchy vozovky i chodníků spokojeni.

V tomto týdnu byla dokončena hlavní část rekonstrukčních prací ve Švagrovského ulici. Opravy vozovky a chodníků si přitom měly vyžádat její uzavření od října až do poloviny prosince. Rezidenti se tak nové vozovky a chodníků dočkali nejen v avizovaném předvánočním termínu, ale mohou ulici opět naplno užívat s téměř týdenním předstihem.

„Chodníky i vozovka byly ve velmi špatném stavu. Jsem rád, že se nám i firmě podařilo splnit závazek a dokončit rekonstrukci ještě před svátky. Když srovnám původní podobu povrchů s dnešním výsledkem, Švagrovského ulice se stává opravdovou ozdobou města,“ řekl místostarosta Jiří Řezníček.

1212svagrovskeho2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Projekt řešil kompletní rekonstrukci uličního prostoru. V jejím rámci bylo zachováno uspořádání komunikace i dopravní režim. Pouze došlo k vymezení parkovacích stání pruhem z odlišného povrchu, tzv. vegetační dlažby. Jedinou změnou oproti původnímu stavu jsou vysazené chodníkové plochy na začátku a konci ulice za účelem zlepšení rozhledu v místech pro přecházení.

Rekonstrukci za konečnou cenu 2.803.508,59,- Kč vč. DPH realizovala firma SaM silnice a mosty a.s. Do konce tohoto týdne ještě probíhá odstraňování drobných vad a nedodělků. Vzhledem k aktuálním klimatickým podmínkám bude vodorovné značení doplněno až na jaře příštího roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru