Zástupci školního parlamentu předali dětskému oddělení výtěžek z Adventního jarmarku
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Dar v hodnotě 10.660 korun přišli v úterý 17. prosince 2019 na dětské oddělení litoměřické nemocnice předat členové školního parlamentu při ZŠ Havlíčkova v Litoměřicích. Jde o výtěžek z Adventního jarmarku, který škola pořádala 28. listopadu.

„O tom, že tato částka poputuje na dětské oddělení nemocnice, rozhodly děti úplně samy v rámci hlasování školního parlamentu,“ vysvětlil Martin Markvart, učitel ze ZŠ Havlíčkova, který školní parlament vede a vysvětlil, že při Adventním jarmarku kromě vystoupení dětí škola pořádá prodej výrobků svých žáků a děti poté každoročně prostřednictvím svých zástupců ve školním parlamentu samy rozhodují, na co bude výtěžek použit.

„Každá pomoc je pro nás důležitá. Věnovali jste nám velmi pěknou částku a my bychom ji rádi použili na zkrášlení prostor příjmové ambulance,“ neskrýval radost primář dětského oddělení Vladimír Bárta. „Je to opravdu úžasný počin, který se nestává každý den. Za vedení nemocnice vám za něj velmi děkuji,“ doplnil předseda představenstva Radek Lončák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru