Starosta pogratuloval k úspěchům mladému plavci Vojtěchu Netrhovi. Loni dovezl sedm cenných kovů
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Úspěšného mladého plavce Vojtěcha Netrha přijal v pondělí ve své kanceláři starosta Ladislav Chlupáč. Litoměřický sportovec z Plaveckého klubu Litoměřice, který za několik dní oslaví osmnácté narozeniny, si tak vyslechl slova díků a povzbuzení k dalším úspěchům.

Převzal také poháry za úspěch v anketách, které pravidelně vyhlašuje Regionální deník a je součástí projektu krajské organizace České unie sportu v Ústeckém kraji. Zde získal od čtenářů rekordních 4,5 tisíce hlasů a v prosinci se tak stal sportovcem měsíce Ústeckého kraje.

Rok 2019 byl pro Vojtu celkově úspěšný. Z mistrovství ČR v plavání přivezl sedm cenných kovů (3 stříbra a 4 bronzy). Zúčastnil se také mistrovství světa a mistrovství Evropy juniorů, kde na 200metrové trati v plavecké technice prsa skončil na mistrovství Evropy na čtrnáctém a na mistrovství světa na dvacátém místě. „V současné době se připravuji na kvalifikační závody na mistrovství Evropy juniorů pro tento rok, které se uskuteční ve Skotsku,“ prozradil sportovec.

„Výsledky Vojty jsou velmi dobré a vzhledem k jeho věku má toho hodně před sebou,“ předeslal starosta Chlupáč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru