Litoměřice hlásí stále jediný případ nákazy koronavirem
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice má i nadále jeden pozitivní výsledek testu na přítomnost koronaviru. Jak je všeobecně známo, jde o mladou ženu, která byla lyžovat v Itálii. Podle dnešní informace z hygienické stanice, za poslední týden v Litoměřicích nikdo nepřibyl.

Jde sice o dobrou zprávu pro Litoměřice, nicméně je zřejmé, že počty případů teprve porostou. Buďme proto ohleduplní ke svému okolí i k sobě samým. Další podrobnější informace a doporučení očekávejte dnes večer, mj. i proto, že zasedal jak krizový štáb Ústeckého kraje, tak i města Litoměřice.

Nejen starostové, ale i obyvatelé volají po informacích o vývoji epidemie z pohledu počtu nakažených či testovaných. Z dnešního vyjádření ředitelky Krajské hygienické stanice v Ústí nad Labem Lenky Šimůnkové vyplynulo, že na základě požadavků bude nastaven pravidelný systém hlášení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru