Pomoc potřebným nabídly v Litoměřicích desítky dobrovolníků, zapojit se můžete i vy
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Celkem 30 dobrovolníků z řad veřejnosti má do této chvíle k dispozici Městský úřad v Litoměřicích. Jsou připraveni pomoci potřebným.

Mnoho zaměstnanců i dalších dobrovolníků šije roušky, ať již přímo v budově úřadu, nebo doma. Dnes již město využilo pomoci prvních z řad dobrovolníků – jednoho na nákup léků a donášku Litoměřickým, další pomáhá při šití roušek na městském úřadu. Ostatní jsou k dispozici podle potřeby. Pracovníci odboru sociálních věcí a zdravotnictví mapují situaci ve městě, zjišťují, kam dobrovolníky město vyšle. "Všem moc děkujeme, podpory si vážíme," uvedla Irena Vodičková, která práci dobrovolníků koordinuje.

Pokud chcete pomoci jako dobrovolníci v tomto náročném období, prosíme, vyplňte dotazník pro dobrovolníky na webu Zdravého města, a vyčkejte na kontakt. Senioři, kteří potřebujete jakkoliv pomoci, volejte na sociální odbor, linka 416 916 120 nebo 416 916 125.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru