Roudnická radnice rozdá roušky do každé schránky
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V pondělí byly na radnici dodány tisíce kusů šitých roušek. Zaměstnanci úřadu a dobrovolníci připravují jejich distribuci. Do konce týdne by je tak každá roudnická domácnost měla nalézt ve své poštovní schránce.

V závěru minulého týdnu jsme, společně s distribucí několika stovek šitých roušek pro veřejnost, avizovali i jejich další výdej. Oproti původním předpokladům se však přes víkend podařilo zajistit větší dodávku těchto ochranných prostředků. Vedení města Roudnice nad Labem proto rozhodlo o jejich další distribuci prostřednictvím obálek. Zaměstnanci úřadu a dobrovolníci z řad veřejnosti, zejména pak místních skautů, tak postupně po celém městě roznesou dva kusy roušek do každé schránky.

Distribuce prvních pěti tisíc roušek začne v dnešních odpoledních hodinách roznáškou v Hracholuskách a Podluskách. V následujících dnech jsou smluveny jejich další dodávky, a tak by nejpozději do konce pracovního týdne měl každý ve své schránce nalézt tuto obálku:

2403roudnicekz2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Již tedy neočekávejte další výdeje na veřejných místech. Pokud svou obálku do konce týdne nedostanete a roušku potřebujete, kontaktujte nás prosím na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Senioři mohou využít krizovou linku 702 202 834 nebo e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru