Zápisy do základních škol proběhnou bez dětí, město vyzývá k podání elektronických přihlášek
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - V souvislosti s mimořádnými opatřeními vlády k ochraně obyvatelstva v souvislosti s koronavirem a onemocněním COVID-19 budou zápisy probíhat v dubnu 2020 na všech lovosických základních školách bez osobní přítomnosti dětí ve škole.

Pro zápisy jsou určeny následující termíny:

1. Vydání žádostí - 6.4.2020 – 15.4.2020
2. Sběr žádostí - 15.4.2020 – 22.4.2020

Vzhledem k výše uvedeným mimořádným opatřením bude:

  • organizován zápis bez osobní přítomnosti dětí ve škole,
  • upřednostněno bude, pokud je to možné, podání žádosti o přijetí bez osobní přítomnosti zákonného zástupce dítěte ve škole (datová schránka, email s elektronickým podpisem), případně dle konkrétní situace osobně do školy nebo poštou,
  • zápis proběhne pouze předáním dokumentace nezbytné k přijetí dítěte (včetně dokumentace ze školského poradenského zařízení) příslušné škole.

Podrobnější informace k organizaci zápisů na stánkách základní škol:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru