OBRAZEM: Vietnamští podnikatelé podpořili nemocnici. Kromě hygienických potřeb darovali i jídlo a pití
Foto: Nemocnice Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Věcný dar v podobě šitých látkových i jednorázových roušek, jednorázových rukavic, dezinfekce, nápojů či ovoce a pochutin přivezli včera dopoledne přímo do nemocnice vietnamští podnikatelé žijící v Litoměřicích a okolí.

Chtěli tak podpořit personál nemocnice, který je teď vystaven zvýšené zátěži vyvolané aktuální situací ohledně celosvětového šíření nemoci COVID – 19, a vyjádřit své poděkování.

2703nemocniceltkz3

Foto: Nemocnice Litoměřice

„Žijeme tu desítky let, Litoměřice jsou naším druhým domovem a v této nemocnici řada z nás byla již hospitalizována. Chceme vám pomoci,“ uvedl hlavní důvod, proč směřovali svoji nabídku mimo jiné i na nemocnici, Luong Thinh a ostatní přítomní jeho slova potvrdili s tím, že řada vietnamských podnikatelů pomáhá v Litoměřicích zdravotníkům i jinými způsoby, například nabízí ve svých provozovnách občerstvení pro členy IZS zdarma.

2703nemocniceltkz4

Foto: Nemocnice Litoměřice

Gesto vietnamských spoluobčanů ocenil i předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák: „Sortiment, který nám dodali, patři v současné době k těm nedostatkovým. Jsme za jejich pomoc a podporu velmi rádi. Dodaný sortiment rozdělíme podle aktuální potřeby mezi jednotlivá pracoviště nemocnice.“

2703nemocniceltkz2

Foto: Nemocnice Litoměřice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru