Podřipská nemocnice zavádí přísnější opatření, uzavřeno je i parkoviště
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Podřipská nemocnice s poliklinikou, v rámci prevence šíření COVID-19, již v průběhu uplynulého týdne návštěvníkům u vstupu měřila teplotu. Nyní opatření rozšířila uzavřením parkoviště.

Podřipská nemocnice s poliklinikou, s.r.o., podobně jako další zdravotnická pracoviště po celém Česku, již v prvních dnech nouzového stavu zavedla preventivní opatření proti šíření onemocnění COVID-19. Vyzvala proto pacienty, aby nevstupovali do nemocnice, pokud pociťují teplotu nad 38,5°C, která se jim nedaří snížit, dušnost, kašel, bolest kloubů nebo únavu. Bez ohledu na to, zda v posledních 14 dnech byli v některé ze zasažených oblastí. Zároveň byla všem návštěvníkům i přímo ve vchodu do zařízení tělesná teplota bezkontaktně měřena.

3003opatreni1

Zdroj: www.roudnicenl.cz

V posledních dnech jste si mohli všimnout pásky na vjezdu do parkoviště v prostoru před hlavním vchodem nemocnice. Dle informací od zdravotníků je jediným důvodem pro jeho uzavření přesunutí zóny pro preventivní kontroly pacientů do stanu před vstup. Ti potenciálně rizikoví tak mohou být včas zachyceni a jiným vchodem převedeni na k tomu určené pracoviště.

 3003opatreni2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Při příští návštěvě Podřipské nemocnice do ní proto nevstupujte přímo, ale dbejte pokynů zdravotníků. Především pokud na sobě pociťujete uváděné příznaky, zůstaňte doma a telefonicky kontaktujte svého praktického lékaře, hygienickou službu (OHES Litoměřice 477 755 560, KHS Ústí nad Labem 477 755 560) nebo linku 112. Jste-li již před nemocnicí, volejte 416 858 157 (LSPP Roudnice n. L.). Pro aktuální informace o roudnické nemocnici sledujte její webové stranky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru