OBRAZEM: Na skládku Celio vytekly stovky litrů alkoholu, buldozery rozjezdily prací prášky
Celníci likvidovali zabavené zboží. Foto: Celní úřad pro Ústecký kraj
Litoměřice

Most - Téměř devět tisíc kusů padělaného zboží, 51 tisíc kusů cigaret, 50 kilogramů tabáku a patnáct set litrů lihovin zlikvidovali v minulých dnech ústečtí celníci v prostorách specializovaných firem v Liberci a Litvínově. Jednalo se o zboží zajištěné v letech 2018-2019 při nejrůznějších kontrolách na tržnicích či v kamenných obchodech.

Celníci zlikvidovali na skládce litvínovské společnosti CELIO 1.468 litrů lihovin různých značek a 638 kilogramů padělků pracích prášků.

O den dříve v drtičce odpadu liberecké společnosti TERMIZO skončilo 8 354 kusů/párů zboží, které porušovalo některá práva duševního vlastnictví. Jednalo se o padělky drogistického zboží (WC bloky, šampóny), oděvů (trika, mikiny, bundy, spodní prádlo), obuvi (sportovní, zdravotní), oděvních doplňků (kabelky, peněženky, čepice, klíčenky), hraček (stavebnice, karty) a dalšího zboží (hodinky, parfémy atd.). Zlikvidováno bylo i 47,7 kilogramů tabáku a 50.497 kusů cigaret, které nebyly označeny platnou tabákovou nálepkou. Vzniklá drť bude sloužit jako směs pro palivo.

Skladová hodnota likvidovaného zboží činila necelý jeden milion korun (937.272 korun).

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru