Ve dvou okresech Ústeckého kraje jsou nové nákazy, jeden člověk zemřel
Chytrá karanténa v akci. Vojáci provádějí testování. Ilustrační foto: Armáda ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Další dva lidé onemocněli novým koronavirem ve dvou okresech Ústeckého kraje. Jeden člověk zemřel, pět osob se uzdravilo. Vyplývá to z pravidelného hlášení Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje k úterní 17. hodině.

Po jednom novém infikovaném mají v okresech Most a Teplice. Město Most potvrdilo jedno úmrtí v souvislosti s onemocněním covid-19 v okrese Most. Uzdravili se tři lidé na Litoměřicku a dva na Mostecku.

Celkově již v Ústeckém kraji onemocnělo 505 osob. Uzdravených jsou rovné čtyři stovky. Podle Ministerstva zdravotnictví zemřelo 20 lidí ze severu Čech, kteří byli zároveň nemocní covid-19.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Počet již uzdravených Mezidenní nárůst uzdravených
Litoměřice      247 0 183 3
Ústí nad Labem     80 0 73 0
Děčín 44 0 41 0
Teplice 48 1 41 0
Most      39 1 21 2
Chomutov 22 0 21 0
Louny 25 0 20 0
        
   Zdroj: KHS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru