Policisté při dopravní akci zkontrolovali desítky aut. Hříšníci dopláceli hlavně na rychlost
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Dne 26. června a 27. června 2020 proběhla celorepubliková dopravně bezpečnostní akce zaměřená na věnování se řízení. Akce proběhla v rámci mezinárodní organizace TISPOL (European Traffic Police Network).

Do akce se zapojili i policisté Ústeckého kraje, kteří v rámci akce kromě věnování se řízení dohlíželi také na jízdu na červenou, jízdu v jízdních pruzích, telefonování za jízdy, dodržení stanovené rychlosti, technický stav vozidla, používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů, požívání alkoholu před jízdou a během ní a dalších předpisů stanovených platnou legislativou.

"Policisté na Litoměřicku během akce zkontrolovali 56 vozidel, kdy 32 řidičů porušilo platné předpisy. V 22 případech řidiči nedodrželi stanovenou rychlost, v 10 případech nepoužili bezpečnostní pásy, v jednom případu řidič usedl za volant pod vlivem alkoholu a jeden řidič pod vlivem drog," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru