Policisté uspořádali pro seniory vzdělávací seminář. Na co je upozorňovali?
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Několik desítek seniorů se ve středu v litoměřickém Domově na Dómském pahorku zúčastnilo vzdělávacího semináře. Cílem semináře bylo seznámit seniory se situacemi, které mohou postihnout každého člověka a následně jej uvrhnout do svízelné situace.

Jak se vyvarovat a předcházet těmto nástrahám, ale také jak řešit nelehkou situaci, pokud se do ní dostanou, se mohli dozvědět od kriminalisty Krajského ředitelství Policie ČR Ústeckého kraje, který se problematikou podvodného jednání páchaného na seniorech dlouhodobě zabývá.

"Zájem o seminář a poskytnuté informace byl velký, o čemž svědčilo i nemalé množství dotazů. Na závěr obdrželi všichni účastníci informační letáčky a nákupní tašku s reflexním prvkem. Organizátorem tohoto setkání byl Krajský úřad Ústeckého kraje," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru