Mateřské školy v Litoměřicích dolaďují detaily. Na děti se těší v novém
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Mateřské školy (MŠ) v Litoměřicích jsou po prázdninách perfektně přichystané na nový školní rok. Vedení se zaměřilo na větší rekonstrukce i drobnější opravy jednotlivých zařízení, které byly potřebné a probíhaly ve spolupráci se specializovanými firmami i zaměstnanci. Děti se mohou těšit na zvelebené interiéry i exteriéry jednotlivých MŠ.

Ve spolupráci s městem Litoměřice proběhla rozsáhlá rekonstrukce v MŠ Kamarád (ulice Stránského), kde byly vyměněny rozvody vody a elektroinstalace nebo výměna povrchů na hřištích v MŠ Sedmikráska (ulice Ladova), MŠ Delfínek (ulice Baarova) a MŠ Paletka (Eliášova). V MŠ Lipová (ulice Mládežnická) je nová podlaha ve vstupní hale, podlahové krytiny se mění také v MŠ Pohádka (Plešivecká ulice). „Zde budou práce probíhat ještě první zářijový týden, do 7. září by mělo být i tady vše dokončeno. Stavební práce se lehce pozdržely v závislosti na koronakrizi a dodávkách materiálu,“ upřesnila současnou situaci Monika Mejtová, ředitelka příspěvkové organizace města Mateřské školy Litoměřice.

MŠ Paletka (Eliášova ulice), MŠ Delfínek (Baarova ulice) a MŠ Pohádka (Plešivecká ulice) si žádaly s ohledem na bezpečnost dětí výměnu dopadových ploch pod prolézačkami na zahradách. V jednotlivých zařízeních pak probíhaly drobné i větší opravy, nátěry plotů, malování tříd, výměna nábytku, úklid atp. „Jsme rádi, že jsme všechny naplánované práce stihli a můžeme děti přivítat v novém kabátě. Školní rok bude probíhat ve standardním režimu, na děti už se moc těšíme. Co se týče akcí, budeme je s ohledem na koronakrizi pořádat v rámci jednotlivých tříd, abychom se vyhnuli míšení skupin či většímu počtu osob,“ dodala za celý kolektiv ředitelka Mejtová.

Během letních prázdnin fungovaly mateřské školy (MŠ) v Litoměřicích v omezeném režimu. Z celkového počtu jedenácti školek byly pro děti otevřené v červenci dvě a v srpnu pak tři MŠ.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru