Noční vážné nehody: Auto vjelo v Lovosicích mezi chodce a ujelo! Jiné narazilo do mostu
Ilustrační foto
Litoměřice

Most, Lovosice - Ke dvěma vážným nehodám spěchali v noci ze soboty záchranáři na silnicích Ústeckého kraje. Při obou se zranili lidé.

O haváriích aktuálně informoval dopravní servis Policie ČR. Ke střetu s chodci došlo v pozdních večerních hodinách v Lovosicích v Okružní ulici. Došlo ke střetu osobního automobilu s chodci. Vozidlo z místa dopravní nehody ujelo. Na místě musela zasahovat zdravotnická záchranná služba. Policisté se případem dále zabývají.

Po půlnoci byla policistům nahlášena nehoda na silnici číslo 13. Na koridoru u Mostu narazilo osobní vozidlo do mostu. Na místo byly hned přivolány složky integrovaného záchranného systému, i zde došlo ke zranění osoby.

Vážnost poranění zraněných osob není v tuto chvíli známa.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru