Zloděj se během jednoho týdne dopustil hned několika krádeží! Teď mu hrozí osm let vězení
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 31letého muže pro trestný čin Krádež a Porušování domovní svobody. Obviněný v průběhu jednoho týdne se dopustil několika krádeží v prodejnách drogerie v Roudnici nad Labem.

V jednom případě po vykopnutí dveří vnikl do sklepních prostor v ulici Havlíčkova, kde odcizil jízdní kolo. Zde byl vyrušen jedním z nájemníků, který se jej snažil zadržet. Ovšem nepodařilo se a pachatel s kolem utekl.

"Policistům se podařilo pachatele v krátké době zadržet. Svým jednáním způsobil škodu kolem 25 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že čin spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru