Lovosice jsou nejlepší ve sběru elektroodpadu! Na jednoho obyvatele připadá více než 12 kilo
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Město je na zlaté příčce z celého Ústeckého kraje v kategorii nad 4 000 obyvatel. Celková výtěžnost na jednoho obyvatele tady činila 12,37 kg. „Lovosice dlouhodobě vykazují v rámci kraje významně nadprůměrné výsledky sběru,“ podotkl Ing. Jan Marxt, marketing a PR Elektrowin.

Nejlepší výsledky ve sběru elektroodpadu v rámci Ústeckého kraje za období roku 2019 vyhodnotil kolektivní systém pro sběr a recyklaci vysloužilých spotřebičů Elektrowin. Nejaktivnější města a obce získávají ocenění v podobě sošky Elektrooskara a šeku s finanční odměnou ve výši 20 000 korun.

Elektroodpad je odpad ve formě elektrospotřebičů a jejich částí, elektrických a elektronických součástek. Elektroodpad se jako takový nerecykluje, ale jen některé materiály, které elektroodpad obsahuje. Pro sběr elektroodpadu jsou určeny sběrné dvory a červené kontejnery.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru