Očkovací centrum na výstavišti hlásí dostatek volné kapacity i vakcín. Senioři se mohou přeregistrovat
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Očkovací centrum na výstavišti Zahrada Čech hlásí pro tento týden dostatek vakcín, ale chybějí v tuto chvíli zde registrovaní senioři starší 80 let. Doporučujeme těm, kteří jsou registrováni na očkování do Nemocnice Litoměřice, aby se přeregistrovali na výstaviště. To aktuálně disponuje kapacitně dostatečným zázemím i očkovacím týmem.

Máte-li ve svém okolí takového seniora, informujte jej. Centrum je v provozu každý všední den od 7.00 do 15.00 hodin, přičemž posledního klienta přijímá ve 14.15 hodin. https://registrace.mzcr.cz. V registru pro očkování je očkovací místo na Zahradě Čech k dnešnímu dni označeno takto: Litoměřice – Krajská zdravotní a.s. – Masarykova nem. v Ústí nad Labem o.z. pracoviště výstaviště Litoměřice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru