Bezplatná právní poradna se od pondělí znovu otevírá
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Právní poradna města Litoměřice poskytující bezplatné poradenství občanům města i občanům žijícím v oblasti s rozšířenou působností Litoměřice (ORP) je od 12. dubna znovu v provozu. S ohledem na složitou epidemiologickou situaci byla její činnost v březnu omezena.

„Chod právní poradny obnovíme opět v pondělí v obvyklém termínu od 15 do 17 hodin,“ uvedla Martina Skoková, vedoucí Kanceláře starosty a tajemníka Městského úřadu Litoměřice.

S cílem pomoci občanům při řešení právních situací poskytuje úřad poradenské služby každé sudé pondělí již od roku 2016 nad rámec svých povinností. „Nejčastěji chtějí klienti poradit ve věci dědictví, rozvodového řízení či sousedských sporů. Výjimkou není ani téma vydědění,“ doplňuje Martina Skoková.

Klienti mající o službu zájem se musí předem objednat. Obraťte se na pověřené zaměstnance prostřednictvím tel: 416 916 207 či na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru