Ředitelka Zahrady Čech Michaela Mokrá se nejspíš stane novou ředitelkou Městských kulturních zařízení
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Dosavadní ředitelka výstaviště Zahrada Čech Bc. Michaela Mokrá se pravděpodobně stane novou ředitelkou Městských kulturních zařízení Litoměřice.

Sedmičlenná komise ji totiž doporučí radě města jako nejvhodnějšího uchazeče vzešlého z právě ukončeného výběrového řízení. O případném jmenování do funkce s termínem nástupu 1. června budou radní města jednat již následující pondělí.

Do výběrového řízení se přihlásilo šest lidí. „Paní Mokrá prokázala nejlepší znalosti chodu MKZ jako příspěvkové organizace města a zároveň předložila nejpropracovanější vizi toho, kam by chtěla nejen tuto příspěvkovou organizaci dále směřovat,“ informoval místostarosta Karel Krejza. Rozhodnutí sedmičlenné komise, v níž měla své zastoupení i opozice, bylo jednomyslné.

Konkrétní vize dalšího směřování kultury prozatím místostarosta Krejza nechce specifikovat do doby rozhodnutí rady města. Nejsou podle něj ani důvody k obavám z budoucnosti výstaviště po odchodu Michaely Mokré z funkce ředitelky. Další rozvoj kultury v Litoměřicích by totiž měl kráčet ruku v ruce právě s rozvojem výstaviště.

„Jedním z prvních úkolů nové ředitelky MKZ bude připravit veškeré kroky k tomu, aby se podzimní Zahrada Čech uskutečnila již v režii MKZ,“ konstatoval místostarosta Krejza.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru