STALO SE: Chovatel se vydával za jiného při koupi koně. Zvíře ještě nezaplatil a už ho měl týrat
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Litvínov - Žena z Karlovarska prodala chovateli z Horního Jiřetína svého koně. Ještě jí ani nepředal peníze a už se dozvěděla, že o koně má být špatně postaráno. Informuje o tom Městská policie Litvínov.

K tomu žena měla zjistit, že se muž celou dobu vydával za někoho jiného, pravé jméno už nyní zná. Chovatelka se proto vydala na sever Čech a předem se ohlásila městské policii s tím, zda by mohla u převzetí zvířete asistovat a také pomoci ženě s přesným nasměrováním na místo.

Následně se ozvala už přímo z Horního Jiřetína s tím, že když uviděla svého koně, pojala podezření na týrání zvířat. Strážníci ji proto rovnou odkázali na Policii ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru