Více než sto obyvatel Cihelny diskutovalo s vedením města o Luně
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Diskotéka Luna byla podle očekávání hlavním tématem středečního setkání vedení města s obyvateli sídliště Cihelna. Zdejším lidem vadí nepořádek, bitky a hluk do ranních hodin, který s sebou víkendové taneční párty pravidelně přinášejí.

Kvůli tomu se vedení města ještě před setkáním sešlo s majiteli Luny a snažilo se najít řešení, jak obyvatelům ulevit. Lidé na setkání navrhovali například společné zásahy městské i státní policie, častější přítomnost pěších hlídek nebo větší využití kamer.

Dále by občané Cihelny chtěli například parkovací místa pro rezidenty, lepší osvětlení cesty na vlakovou zastávku, větší kontroly stavů dětských hřišť nebo častější úklid kolem kontejnerů.

Podněty občanů budou, stejně jako výstupy ze setkání z dalších sídlišť, předány příslušným pracovníkům odborů městského úřadu. Zabývat se jimi bude i rada města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru