Policisté prověřovali napadení v základní škole ve Štětí, k závažnému incidentu prý nedošlo
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Policisté z Obvodního oddělení policie Štětí ukončili prověřování případu napadení žáka ze dne 6.9. 2021 v místní základní škole ve Štětí. Policisté se případu důkladně věnovali, neboť informace, které byla na počátku a rovněž obdobně byly prezentovány v médiích, byly velice závažné.

"V úzké spolupráci s Orgánem sociálně právní ochrany dětí jsme provedli výslechy aktérů tohoto incidentu. Zároveň jsme vyslechli i další spolužáky ze třídy, kam oba aktéři chodí a kteří incident viděli. Popis skutku, tak jak byl na počátku uveden se ovšem z těchto výpovědí nepotvrdil, byť k drobnému incidentu mezi spolužákem a spolužačkou došlo. O celé události jsme rovněž hovořili i s rodiči dětí. V tuto chvíli ve spolupráci s vedením školy byla přijata opatření, aby se podobným incidentům dařilo do budoucna předcházet," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru