Mobilní rozhlas využívá už skoro čtyři tisíce lidí. Jeden z nových uživatelů získá dárek
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Počet uživatelů Mobilního rozhlasu, tedy bezplatné informační služby města občanům, se blíží již čtyřem tisícovkám! Neznáte výhody Mobilního rozhlasu? Nejste dosud registrováni? Tak neváhejte. Ten z vás, který se zaregistruje jako odběratel číslo 4000, získá na infocentru knihu Dějiny města Litoměřice a tričko oblíbené litoměřickými patrioty.

Občané jsou Mobilním rozhlasem informováni do svých e-mailů či mobilního telefonu o dopravních uzavírkách, odstávkách energií, stavu ovzduší nebo konaných kulturních akcích. Významnou úlohu služba plní v krizových situacích, kdy je důležitým nástrojem k okamžité informovanosti osob, jichž se mimořádná událost týká. Můžete jejím prostřednictvím také odpovídat na referenda a ankety. Novinkou je rozesílání SMS zpráv před blížícím se úklidem ulic, čímž se majitelé automobilů mohou vyhnout případnému odtahu.

„Pokud chcete tuto informaci dostávat, nezapomeňte při registraci uvést ulici, o níž informaci o úklidu požadujete. Přihlásit se k službě můžete na webové stránce https://litomerice.mobilnirozhlas.cz/ zadáním telefonního čísla a e-mailové adresy,“ informovala správkyně Mobilního rozhlasu Iveta Holubová z odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu.

Město Litoměřice provozuje Mobilní rozhlas čtyři roky. V současné době jej využívá již 1866 měst a obcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru