Řidič autobusu musel prudce zabrzdit, aby zabránil střetu s dívkou. Jedna z cestujících se zranila
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Policie žádá občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo 14. září 2021 v 14:50 hodin v Lovosicích.

Řidič autobusu Scania, který jel ulicí Osvoboditelů ve směru k ulici Dlouhá, přijížděl k přechodu pro chodce poblíž městské knihovny a informačního centra, kde stála a následně vjela na přechod neznámá dívka na elektrické koloběžce. Řidič autobusu byl nucen prudce zabrzdit, aby odvrátil střet, v důsledku prudkého brzdění upadla na podlahu cestující v autobuse, která se zranila.

Dívka na koloběžce byla ve věku cca 10 - 12 let s krátce střiženými blond vlasy. V době nehody na sobě měla dlouhé, do poloviny stehen sahající tmavě zelené triko, na nohou měla světlé pantofle a na zádech růžový batoh s fialovým logem.

"Policisté žádají svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy, aby kontaktovali policisty z dopravního inspektorátu Litoměřice na telefonním čísle +420 974 436 251, nebo poznatky sdělili na linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru